Bygg, Mark & Entreprenad

BILLIGARE, TRYGGARE, BÄTTRE

ALLA TYPER AV MARK- & ANLÄGGNINGSARBETEN


Vi är ett entreprenadföretag med ett brett spektrum av områden och erfarenhet. Vi riktar oss inte bara till enskilda kunder utan även till kommuner, fastighetsbolag, byggföretag, etc. Vi sköter allt från schakt- och VA-arbeten till planering och färdigställande av åkermark.

Bland våra kunder finns många bygg- och VVS-företag som utför alla typer av schakt- och schaktarbeten. Men vi gör även ett antal enskilda beställningar, bland annat avlopp, kakel och naturstensväggar. I samarbete med andra företag åtar vi oss även asfaltläggning för mindre ytor.

Våra Tjänster

”Från markplanering till framgångsrik genomförande!”

Hus

De vanligaste typerna av bostäder som står på markskruvar är fortfarande modulhus och enplanshus. Det finns dock också exempel på småhus i två våningar som byggts med skruvfundament. Det finns flera exempel runt om i världen där både tillfälliga och permanenta bostäder av denna typ byggs ovan jord.

Trädäck

Vanliga trädäck inkluderar balkonger, uteplatser, soldäck, innergårdar och verandor. Kolumnskruvar och balkskruvar är de vanligaste grundskruvarna för att bygga trädäck. Det ger mer än tillräckligt med stabilitet för strukturer som behöver stå emot höga belastningar. Skruvfästena är återigen förinstallerade, vilket gör att du kan fästa balkar och balkar direkt på skruvarna.

STAKET OCH PLANK

Det finns många anledningar att köpa ett staket. Först och främst ramar ett staket in din trädgård och ger integritet och vindskydd. Så vad är skillnaden mellan ett staket och en bräda? Även om skillnaden inte alltid är uppenbar betyder planka vanligtvis ett staket som är högre än ett vanligt staket.

CARPORT OCH PERGOLA

Jordskruvar gör att du snabbt kan skapa en stabil grund för din carport. Våra SGS-skruvar används för att säkra pelare och stödja både tak och balkar. Varför inte lägga till ett speciellt utrymme till din trädgård istället? Om du installerar en pergola skapar du ytterligare utrymme i din trädgård där du kan äta, dricka kaffe, umgås och njuta av sommaren.

SPÅNG OCH GÅNGBROAR

Något större gångstigar som finns i naturreservat är utformade för skyddade områden med högt besöksantal. Jordskruvar är idealiska för grunden av dessa gångvägar eftersom de kan sättas in djupt i fuktig, dålig mark. Det behövs inga tunga maskiner eller grävningar, så naturen och det omgivande ekosystemet förblir intakt.

BULLERPLANK

Att fästa en ljuddämpande platta på jordskruven sparar flera dagars arbetstid. Den kan av säkerhetsskäl byggas upp till en höjd av 3 meter för att klara vind- och snöröjningsbelastningar. Självklart hjälper vi dig även med beräkningarna.

SOLCELLSANLÄGGNING

Spara tid och ansträngning med våra jordskruvar och ramar. Alla våra skruvar och ställ är designade och utvecklade i Sverige, har lång livslängd och är mycket enkla att demontera och återanvända. Solenergi och jordborrar har viktiga likheter. Det betyder att miljöpåverkan är betydligt lägre än traditionell teknik.

SMÅHUS

Små bostadsbyggnader som bolindar, atteforshus, frigebodar, kolonilotter och andra typer av kojor byggs numera ofta med jordskruvar. För det är en lösning som sparar mycket tid på grundkonstruktion och ger tillgång till svår terräng och befintliga platser.

& MYCKET MER...

Låt dig inspireras och se hur vi har hjälpt våra kunder att bygga sina drömhem och andra byggprojekt. SverigeLyckan gör det enkelt att bygga alla dina lösningar, från idé till projektavslut, under ett tak.