Altan, Tak & Fasad

BILLIGARE, TRYGGARE, BÄTTRE

"Vi innehar all utbildning och licensiering som krävs"


Grunden behöver inte bara finnas där, det är den viktigaste delen av en byggnad. Den ska kunna bära tunga laster och som pall tåla vind- och snölaster. Stabilitet och säkerhet är av största vikt, och både du och din byggnad förtjänar det. Vår jordskruv ger överlägsen stabilitet och stöd. Den är mycket mångsidig och kan användas för olika ändamål. Jordskruvar ger en konsekvent och pålitlig grund som omedelbart kan stödja din struktur.

För den som funderar på en renovering eller tillbyggnad ger vi ett attraktivt slutresultat som är funktionellt, hållbart och långvarigt. Kvalitet och kunskap kommer först. Vi förverkligar dina arkitektoniska drömmar.

Hur är det med ditt tak?
Alla fastigheter ska ha ett tak som är motståndskraftigt mot vatten och fukt. Behöver du hjälp med ditt tak och avloppssystem, kontakta SverigeLyckan. För att maximera takskydd och säkerhet tillverkar och installerar vi endast godkända takskyddsprodukter. Taken vi lägger är av högsta kvalitet och stilrena. Vi skräddarsyr taket för att passa din fastighet och utseende och vi skräddarsyr stilen på taket efter dina önskemål.

Lite bilder på våra arbeten

”Vårt främsta mål är nöjda kunder!”